Eerste stap_hulporganisaties_trap

Wat is de eerste stap?

Heel wat mensen, jong en oud, arm en rijk, man en vrouw en iedereen daartussen, worstelen met problemen. Dat kan van alles zijn: de opvoeding van je kind verloopt niet vlot, je partner is overleden, je bent eenzaam, je hebt een verslaving, …

Gelukkig zijn er vaak voor die problemen ook hulporganisaties in het Waasland. Maar jammer genoeg weet natuurlijk niet iedereen dat die organisaties bestaan, laat staan welke organisatie de juiste is voor hun specifieke probleem.

Daarom heeft Eerstelijnszone Waasland alle organisaties verzameld op één website. Om iedereen die (iemand kent die) hulp nodig heeft, op het juiste spoor te zetten richting de juiste hulporganisatie. Zo zetten we samen de Eerste Stap naar een oplossing.

Heb je een fout of tekort ontdekt op de website? Heb je interesse om de campagne te verspreiden? Laat het ons dan zeker weten via het contactformulier.

Wat doen de Eerstelijnszones van het Waasland?

Eerstelijnszones Waasland is een organisatie die samenwerking rond diverse welzijns- en gezondheidsthema’s stimuleert binnen het Waasland (Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Beveren, Kruibeke, Stekene, Zwijndrecht, Moerbeke, Lokeren, Temse en Waasmunster). We gaan voluit voor versterking en sensibilisering van elke inwoner.

Meer weten over Eerstelijnzones Waasland?
Bezoek onze website
.